Ändra användarnamn?

Jag har använt min e-postadress som användarnamn men nu har jag bytt e-postadress. Kan jag ändra mitt användarnamn?

Kommentarer

• Användarnamnet du valde när du skapade ditt konto hos oss är unikt och går dessvärre inte att ändra.
    För att få det användarnamn du önskar får vi vänligen be dig skapa ett nytt användarkonto.

Notera att den historik som finns på ditt nuvarande användarkonto inte följer med om du skapar ett nytt. Observera att du endast kan välja din e-postadress som användarnamn.