Hur ändrar jag i min order?

Hur gör jag för att ändra eller avbeställa något i min order?

Kommentarer

• Om du beställt via ett användarkonto så logga in på Mina sidor. Där väljer du sedan "Beställningar" och klickar in dig på rätt order.
    För att avbeställa en titel så klicka på "Avbeställ" vid titeln.

Om du har beställt via Snabbkassan så kontakta Kundservice på 010 - 741 98 00 så hjälper vi dig vidare.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy