Hur ändrar jag i min order?

Hur gör jag för att ändra eller avbeställa något i min order?

Kommentarer

• Du kan annullera delar av eller hel order, men inte ändra antal eller lägga till titlar. Ändringar kan göras fram till dess att din order börjar plockas.

Gör så här:
    Om du beställt via ett användarkonto logga in på "Mina sidor". Där väljer du sedan "Beställningar" och klickar in dig på rätt order.
    För att avbeställa en titel så klicka på "Avbeställ" vid titeln.

Om du har beställt via snabbkassan kontakta kundservice på 010 - 741 98 00 så hjälper vi dig vidare.