Hur fungerar ångerrätten?

När gäller ångerrätten?

Kommentarer

• Som privatperson har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du har tagit emot din beställning.

Observera att ångerrätten inte gäller ljud- och e-böcker som levereras digitalt, där konsumenten uttryckligen har samtyckt till leverans på detta sätt och gått med på att det inte finns någon ångerrätt.

Ångerrätten gäller inte heller specialbeställda så kallade "Print-on-Demand"-böcker (POD) där boken trycks efter din beställning. Det framgår vid beställningstillfället om det är en "Print-on Demand"-bok.

När man utnyttjar ångerrätten och ska returnera en bok står man själv för returportot. Man får då följa anvisningarna på följesedeln och sedan går man till ett postombud, frankerar och skickar paketet till oss.
    Har du ytterligare frågor så kontakta gärna vår kundservice på kundservice@bokus.com eller 010-741 98 00