Hur fungerar ångerrätten?

När gäller ångerrätten?

Kommentarer

• Uppdatering 2020-03-26
    Just nu och tillsvidare har du som privatperson rätt att ångra ditt köp inom 30 dagar från det att du har tagit emot din beställning.

Observera att ångerrätten inte gäller ljud- och e-böcker som levereras digitalt, där konsumenten uttryckligen har samtyckt till leverans på detta sätt och gått med på att det inte finns någon ångerrätt.

Ångerrätten gäller inte heller specialbeställda så kallade "Print-on-Demand"-böcker (POD) där boken trycks efter din beställning. Det framgår vid beställningstillfället om det är en "Print-on Demand"-bok.

Läs mer om hur du returnerar här

Har du ytterligare frågor kontakta gärna vår kundservice på kundservice@bokus.com eller 010-741 98 00