Hur fungerar ångerrätten?

När gäller ångerrätten?

Kommentarer

• Som privatperson har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du har tagit emot din beställning.

Observera att ångerrätten inte gäller Ljud- och e-böcker som levereras digitalt, om konsumenten uttryckligen har samtyckt till leverans på detta sätt och gått med på att det inte finns någon ångerrätt.

Specialbeställda så kallade "Print on demand"-böcker där boken trycks efter din beställning. Det framgår vid beställningstillfället om det är en "Print on demand"-bok.