Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Avsluta abonnemang Bokus Play

Jag vill avsluta mitt abonnemang. Hur gör jag?

Kommentarer

  • Du kan avsluta ditt abonnemang via Mina sidor.
    Klicka på knappen "avsluta abonnemang" som du finner under "Bokus Play i den gråa informationsrutan till vänster.

    Du kan också kontakta vår kundservice på 010 - 741 98 00 eller kundservice@bokus.com.

    Observera att abonnemanget inte avslutas när du avslutar/tar bort ditt användarkonto utan du måste göra ovanstående först.


    Tillbaka till Bokus

    Bokus Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.