Beställning till annan mottagare i utlandet

Det lättaste är att beställa via vår snabbkassa istället för att logga in på ditt användarkonto.

Du anger då mottagarens namn, adress och mobilnummer för eventuell avisering. Ange din egen e-postadress så att bekräftelse på beställning skickas till dig och inte till mottagaren.

När du går vidare till kassan får du se en sammanställning vad du beställer samt vilken adress som leveransen ska skickas till. Om du vill att beställningen ska slås in är det nu du väljer detta samt fyller i eventuella hälsningar.

Du betalar sedan med ditt kontokort då man inte kan välja fakturabetalning vid leverans till utlandet.