Bluffmeddelanden från PostNord

Om du tagit emot ett meddelande via mejl/sms/brev där det står att du måste betala en avgift för att PostNord ska lämna ut ditt paket från Bokus så kan du bortse från detta. Olyckligtvis har de drabbats av att någon olovandes använder PostNords namn och varumärke. Mer information om detta finner du på PostNords hemsida här.
Bokus Kundservice Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Såhär skriver PostNord om detta:

Vad gör jag om jag fått ett bluffmejl eller SMS
    Olyckligtvis händer det ibland att någon nyttjar, olovandes, PostNords namn och varumärke i mejl och SMS. Budskapet i dessa meddelanden är liknande, man ska trycka sig vidare på en länk för att sedan fylla i sina kontouppgifter.

Kontrollera noga vem som är avsändare och om du är tveksam, radera utan att klicka på några länkar, du kan även kontakta PostNord´s kundservice på telefon 0771 33 33 10 om du är osäker.