Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Bokus Play appen på iPad

Söker Bokus play på AppStore får till svar Sökningen gav inget resultat. Detta gäller min platta. I iPhone fungerar det.
Michaela Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Dessvärre är det så att Bokus Play-appen ännu inte finns i ett iPad-anpassat format. Vi hoppas att det är något som kommer att finnas till kommande versioner, men har inget datum för detta i dagsläget.
    Bokus Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.