Familjeabonnemang

Ett familjeabonnemang kostar 229 kr/mån och då har du tillgång till 3 samtidiga användare av appen. Som extra användare delar du samma inloggning som den som betalar för abonnemanget. Det finns inget krav på att de extra användarna ska vara släkt eller vara skrivna på samma adress. På samma sätt som i premium har samtliga användare tillgång till obegränsad lyssning och läsning i appen.

Hur växlar jag till familjeabonnemang?
Vill du byta ditt nuvarande abonnemang till Familj, loggar du in på bokus.com och går vidare till Mina sidor för Bokus Play. När du växlar till Familj får du omedelbart tillgång till obegränsad lyssning/läsning och 3 samtidiga användare, du betalar direkt vi växlingstillfället 229 kr med avdrag för kvarvarande tid i ditt nuvarande abonnemang. Växlar du istället från Familj till Bas eller Premium, fortsätter du att ha tillgång till obegränsad lyssning/läsning och 3 samtidiga användare tills dess att din förbetalda tid är slut, därefter växlas abonnemanget till bas 79 kr/mån och du får en valfri bok per månad.

Vad innebär tre samtidiga användare?
Tre samtidiga användare innebär att tre personer samtidigt kan lyssna eller läsa på kontot.

Måste alla bo på samma adress?
Det finns inget krav på att användarna behöver bo på samma adress.

Går det att skapa olika profiler för familjemedlemmar?
Vi har ännu inte stöd för olika profiler i familjeabonnemanget.

Vad händer om fler än tre lyssnar samtidigt?
Lyssnar fler än tre personer samtidigt får den senast påbörjade användaren en fråga om att ta över lyssningen från den tidigast påbörjade användaren. Accepterar den senaste användaren detta, stängs strömmen av för den första användaren.