Felmeddelande - E_ACT_NOT_READY

Felmeddelandet du får fram, tyder på att du måste om auktorisera ditt Adobe id på nytt i din dator. Det gör du genom att följa nedan instruktioner:

1. Starta programmet och klicka på "Help" i menyraden (se till att personen befinner sig i biblioteksvyn)
  2. Klicka på ”DE Authorize computer”. (eller Command + Shift + D
  3. Välj "Erase authorization"
  4. Tryck OK för att avsluta Adobe Ditigal Editions.
  5. Navigera till /Users//Library/Application Support/Adobe/Digital Editions för att manuellt radera filen som heter "activation.dat"
  6. Öppna Adobe Digital Editions för att auktorisera datorn på nytt.

Använder du en telefon och får fram samma felmeddelande där ska du göra på följande sätt:
  1. Avinstallera Adobe digital edition
  2. Starta om telefonen
  3. Ladda ned Adobe digital edition applikationen igen och logga in med sitt Adobe id
  4. Ladda ned bok via mina sidor på kundens digitala bokhylla via bokus.com.