Felmeddelande - E_LIC_ALREADY_FULFILLED_BY_ANOTHER_USER

Felmeddelandet du får fram tyder på att du antingen kopplat boken med ett felaktigt Adobe id eller ett gäst id.

1. E-boken har laddats ner vid ett tidigare tillfälle och är kopplat till ett annat Adobe-ID än det som nu finns i Adobe Digital Editions.

2. E-boken har laddats ner till Adobe Digital Editions där inget Adobe-ID har funnits och e-boken har därför auktoriserats utan ett Adobe-ID och istället fått ett så kallat "gäst-ID"

Om boken är auktoriserad till ett annat Adobe-ID än det som används just nu i Adobe Digital Editions måste det bytas ut:
I "Bookkshelves"-menyn (där alla böcker visas), klicka på "Help" högst upp till vänster sedan "Authorize computer.." eller ”CTRL+Shift+U” och följ instruktionerna som finns där.

I det fall där en nedladdning har gjorts i Adobe Digital Editions utan att den har auktoriserat till ett Adobe-ID kommer e-boken aldrig att kunna läsas än på just den datorn.

Bokus Kundservice Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Om det är de första gångerna du laddar ned boken, så har du troligtvis kopplat boken med ett gäst id och då måste du kontakta kundservice för att få hjälp med en ny länk. Under tiden du väntar på svar från kundservice, måste du omauktorisera din enhet och skapa dig ett Adobe id så att felet inte inträffar igen. Hur du gör detta kan du läsa mer om här.

Tänk på att du måste koppla boken med samma Adobe id för varje enhet du ska ladda ned boken till.
    Bokus Kundservice
  • Har du laddat ned boken innan och du vet om att du kopplade boken med ett Adobe id tidigare, kan det hända att du är inloggad på fel Adobe id.

Har du glömt inloggningsuppgifterna kan du alltid kontrollera dem hos Adobe.