Felmeddelande vid inloggning, användarnamn eller lösenord är felaktigt.

1: kontrollera så att du skriver in användarnamnet exakt så som du skapade det. Det vill säga att har du någon versal i användarnamnet, ska du skriva in versalen när du loggar in. Exempel: Hejbokus@live.se. Du ska skriva in ett stort H i början för att det ska bli korrekt.

2: Skriver du in sina användaruppgifter manuellt, eller har du uppgifterna sparat? Om uppgifterna är sparade, ber vi dig att inte ha detta. När uppgifterna sparas kan det smyga sig in ett mellanslag efter användarnamnet som man inte ser, och då bli det fel uppgifter. Du ska alltid skriva in dina användaruppgifter manuellt varje gång du ska logga in. Du ska heller inte trycka på de förslag som kan dyka upp när du börjar skriva in ditt användarnamn, utan ignorera det och fortsätt skriv in allting manuellt.

3: Har du kontrollerat så att du inte har fler användarkonton aktiverat? Det kan du göra genom att trycka efter glömt lösenord på vår hemsida.

Om felet mot förmodan kvarstår, kan du alltid kontakta vår kundservice så testar vi återskapa felet eller hjälper dig med en guidning på problemet.