Hur ändrar jag adress på min beställning?

Det är fel adress på min beställning, hur ändrar jag?

Kommentarer

• Ändringar kan göras fram till dess att din order börjar plockas.

Gör då här:
    Om du beställt via ett användarkonto loggar du in på kontot. På "Mina sidor" väljer du "Beställningar" och trycker på rätt order. För att ändra adress så trycker du på knappen "Ändra orderuppgifter".

Om du beställt via Snabbkassan kontakta Kundservice på 010 - 741 98 00 så hjälper vi dig att ändra adressen.