Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur ändrar jag adress på min beställning?

Det är fel adress på min beställning, hur ändrar jag?

Kommentarer

  • Om du beställt via ett användarkonto så loggar du in på kontot.
    På "Mina sidor" väljer du "Beställningar" och trycker på rätt order. För att ändra adress så trycker du på knappen "Ändra orderuppgifter".

    Om du beställt via Snabbkassan så kontakta Kundservice på 010 - 741 98 00 så hjälper vi dig att ändra adressen.
    Bokus Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy