Hur ändrar jag e-postadress eller lösenord?

Ja, hur gör man egentligen?

Kommentarer

• E-post och lösenord ändrar du på bokus.com under Mina sidor.
    Klicka här så kommer du dit. https://www.bokus.com/cgi-bin/log_in_real.cgi.
    Om du inte har tillgång till den e-postadress som är registrerad måste du kontakta kundservice för kunna byta ut den.

Har du glömt ditt lösenord klickar du på "Glömt lösenord" och kommer då till Inloggningshjälpen. Fyll i din e-postadress så får du en länk till ditt konto.

Inne på Mina sidor kan du sedan ändra ditt lösenord.