Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur ångrar jag mitt köp?

Hur gör jag för att skicka tillbaka en bok som jag inte vill ha längre?

Kommentarer

 • På baksidan av fakturan/följesedeln finns en retursedel. Önskar du returnera ber vi dig att alltid först kontakta Kundservice så får du ett returnummer. Tänk på att fri ångerrätt gäller i 14 dagar från det att du mottagit din beställning. Ange sedan returnummer och andra uppgifter och lägg med retursedeln när du skickat tillbaka böckerna.

  När böckerna kommer i retur till oss kopplas de lättare ihop med din order och återbetalningen går fortare.
  Så fort vi fått tillbaka böckerna kommer din faktura att krediteras eller beloppet att återföras till ditt konto.

  Du betalar själv för frakten, kostnaden varierar och beror på vikten. Du kan enkelt räkna ut portot genom att titta på  Postnords portotabell här. och böckerna ska skickas till nedan adress.

  Bokus AB
  c/o Förlagssystem AB
  791 89 Falun

  OBS! Om du skickar tillbaka många böcker samtidigt kan du behöva ange vår Godsadress i stället: Bokus AB, c/o Förlagssystem, Tunavägen 90, 791 61 Falun

  Kundservice når du på telefonnummer 010 - 741 98 00 eller på kundservice@bokus.com.

  Om du inte ännu hämtat ut försändelsen och har för avsikt att låta den gå i retur så rekomenderar vi att man löser ut försändelsen och meddelar att man önskar returnera den till oss. Detta för att vi ska kunna flytta fram förfallodatumet på fakturan så att inga onödiga påminnelsekostnader tillkommer samt för att man som kund annars får en faktura på 149 kr för att täcka fraktkostnader och returhantering.

  Tillbaka till Bokus​​​
  Bokus Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.