Till senaste kommentaren

Hur skickar jag tillbaka bok som jag ångrar?

Hur gör jag för att skicka tillbaka en bok som jag inte vill ha längre?

Kommentarer

 • Önskar du returnera ber vi dig att alltid först kontakta kundservice så att du får ett returnummer, vilket gör identifieringen av returen lättare och snabbare på vårt lager. Tänk på att fri ångerrätt gäller i 14 dagar från det att du mottagit din beställning.
  På följesedeln finns returuppgifter att fylla i. Ange returnummer och andra uppgifter som du har blivit instruerad av kundservice, och bifoga den i paketet när du skickar tillbaka böckerna.

  När böckerna kommer i retur till oss kopplas de lättare ihop med din order och återbetalningen går fortare, om alla uppgifter finns med.
  Så fort vi fått tillbaka böckerna kommer din faktura att krediteras eller beloppet att återföras till ditt konto.

  Du står själv för frakten, kostnaden varierar och beror på vikten. Du kan enkelt räkna ut portot genom att titta på  Postnords portotabell här. och böckerna ska skickas till nedan adress:
  Bokus AB
  c/o Förlagssystem AB
  791 89 Falun

  OBS! Om du skickar tillbaka många böcker samtidigt kan du behöva ange vår godsadress i stället:
  Bokus AB
  c/o Förlagssystem
  Tunavägen 90
  791 61 Falun

  Kundservice når du på telefonnummer 010 - 741 98 00 eller på kundservice@bokus.com.

  Om du ännu inte hämtat ut försändelsen och har för avsikt att låta den gå i retur så rekommenderar vi att du löser ut försändelsen och meddelar att du önskar returnera den till oss. Detta för att vi ska kunna flytta fram förfallodatum på fakturan så att inga onödiga påminnelsekostnader tillkommer, samt för att man som kund annars får en faktura på 149 kr för att täcka fraktkostnader och returhantering.

  Tillbaka till Bokus
  Bokus Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.