Hur använder jag en kampanjkod?

Jag har fått en kampanjkod men jag hittar inte var jag fyller i detta.

Kommentarer

• När man kommer till kassan kan man välja att antingen till höger på sidan eller längst ner under rutan "Betalsätt" klicka på "kampanjkod" och fylla i koden. När man fyllt i och sparat så får man klicka på "fortsätt med beställningen" och då ser du att rabatten dragits av i sammanställningen till höger.