Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur får jag snabbast leverans inför jul?

Tänk på att tiden det tar för böckerna att levereras till dig beror på den sammanlagda tiden det tar för böckerna att komma in till vårt lager och därefter levereras hem till dig.

Var extra noggrann med att ange rätt adressuppgifter och ange alltid ditt telefonnummer för SMS-avisering.

Bokus Kundservice Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.