Hur gör jag för att börja provlyssna?

Jag vill gärna lyssna en stund för att höra om jag gillar uppläsaren och boken. Hur gör jag för att starta igång den funktionen?

Kommentarer

• I basabonnemanget kan du provlyssna fritt de första 30 minuterna på alla böcker.
    För att provlyssna väljer du först en bok och sedan klickar du på knappen “provlyssna första 30 min”.

I premiumabonnemanget har du alltid tillgång till obegränsad lyssning.