Hur köper jag en nedladdningsbar bok?

Jag funderar på att köpa en e-bok att läsa på tåget, hur gör jag det?

Kommentarer

• För att köpa en nedladdningsbar e- eller ljudbok klickar du på "Ladda ner"-knappen på boksidan.

Då du registrerar ett kort kontrolleras kontokortsuppgifterna genom att 1 krona reserveras. Reservationen släpps automatiskt efter cirka fem bankdagar.
    Ditt kortnummer sparas automatiskt för att underlätta vid kommande köp.
    Betalning av e- och ljudböcker sker genom kortbetalning och vi tar emot VISA, Mastercard och American Express. Det går även bra att betala med e-kort.

Du kan enkelt ta bort eller byta kort i kassan eller under "Mina sidor" och "Avregistrera betalkort". Nytt kort lägger du till genom att klicka på "Registrera betalkort".
    Om du har en Androidtelefon kan du även handla direkt i vår app.