Hur lägger jag en beställning?

Hur lägger jag en beställning via hemsidan?

Kommentarer

• Varukorg
      • Genom att klicka på knappen "Köp" eller "Förboka" flyttas boken till din varukorg.
      • Du kan när som helst få en översikt över vad du handlat genom att klicka på "Visa varukorgen". Knappen finns uppe till höger på webbplatsen.
      • Ändra i din varukorg genom att välja annat antal i rutan framför titeln eller ta bort boken helt genom att klicka på krysset som finns efter titeln. Klicka på "Stäng" när du är nöjd.
      • För att slutföra din beställning klickar du på "Gå till kassan".
      • Nu kan du välja att logga in på ditt användarkonto eller handla i "Snabbkassan".
      • I kassan ser du eventuella rabatter, tillgodo eller Bokus Pluspriser.
      • Presentinslagning: genom att klicka på det lilla paketet kan du välja presentinslagning. Skriv en hälsning som ska finnas med på etiketten, max 25 tecken/rad..
      • Klicka på "Spara"
      • Du kan när som helst fram till dess att du bekräftar beställning ändra i varukorgen.
    • Adressuppgifter
      • Under "Min adress" kontrollerar du dina adressuppgifter. Vill du ändra klickar du på "Ändra kunduppgifter"
      • Vill du skicka böckerna till någon annan, väljer du "Skicka till någon annan" och fyller där i mottagarens adress.
    • Leveranssätt
      • Välj hur du vill att böckerna ska skickas. Fri frakt är gratis för alla beställningar över 150 kr (annars kostar det 19 kr). Då levereras böckerna så snart de finns inne på vårt lager och själva frakttiden från oss till dig är ca 3-4 vardagar.
      • Obs! Är du Bokus Play-abonnent, så har du alltid fri frakt.
      • Standardfrakt innebär att böckerna skickas så snart de finns inne på vårt lager och själva frakttiden är ca 1-2 vardagar (beroende på om paketet går ner i brevlåda eller går till ombud). Kostnaden är 25 kr.
    • Betalsätt
      • Vill du betala med faktura klickar du i ringen framför "Faktura". Fakturan skickas med e-post till den adress du har angivit på ordern.
      • Väljer du att klicka i ringen framför "Delbetalning" kommer du att få ett mejl från vår fakturapartner Arvato Finance, där du ombeds att ansöka om ett delbetalningskonto.
      • Kontokortsbetalningar sker via Nets.
      • Har du ett presentkort kan du använda det för betalning genom att klicka på "Använd presentkort", till höger på sidan eller längst ned under "Betalsätt" Då kommer du till en sida där du fyller i ditt kortnummer och kod.
      • Ange eventuell kampanjkod genom att klicka på "Använd kampanjkod", till höger på sidan eller längst ned under "Betalsätt".
    • Slutför beställningen
      • Slutför din beställning genom att klicka på "Bekräfta beställning".
    • Kvitto och orderbekräftelse
      • När du bekräftat köpet får du ett kvitto på skärmen och vi börjar hantera din order.
        Skriv gärna ut kvittot eller notera ordernumret, för att kunna referera till det om du behöver kontakta oss. Till höger på skärmen finns information om vad  som händer härnäst:

• Du får också en orderbekräftelse till din angivna mejladress.