Hur lägger jag en beställning?

Hur lägger jag en beställning via hemsidan?

Kommentarer

• Varukorg
      • Genom att klicka på knappen "Köp" eller "Lägg i varukorg" flyttas boken till din Varukorg.
      • Du kan när som helst få en översikt över vad du handlat genom att klicka på "Visa Varukorg". Knappen finns uppe till höger på webbplatsen.
      • Ändra i din Varukorg genom att välja annat antal i rutan framför titeln eller ta bort boken helt genom att klicka på krysset som finns efter titeln. Klicka på "Uppdatera" och "Stäng Varukorg" när du är nöjd.
      • För att slutföra din beställning klickar du på "Gå till kassan".
      • Nu kan du välja att logga in på ditt användarkonto eller handla i "Snabbkassan".
      • I kassan ser du eventuella rabatter, tillgodo eller Bokus Pluspriser.
      • Genom att klicka på det lilla paketet kan du välja presentinslagning. Välj vilket presentpapper du vill ha samt skriv en hälsning som ska finnas med på etiketten.
      • Ändra i varukorgen genom att klicka på "Ändra i varukorg"
    • Adressuppgifter
      • Under "Min adress" kontrollerar du dina adressuppgifter. Vill du ändra klickar du på "Ändra kunduppgifter"
      • Vill du skicka böckerna till någon annan, väljer du "Skicka till någon annan" och fyller där i mottagarens adress.
    • Leveranssätt
      • Välj hur du vill att böckerna ska skickas. Fri frakt är gratis för alla beställningar över 100kr (annars kostar det 15kr). Då levereras böckerna så snart de finns inne på vårt lager och det tar ca 3-4 vardagar.
      • Snabb frakt innebär att böckerna skickas så snart de finns inne på vårt lager och att det tar ca 1-2 vardagar. Kostnaden är 25 kr.
    • Betalsätt
      • Vill du betala med faktura klickar du i ringen framför "Faktura". Fakturan kommer alltid med i paketet om du inte väljer att skicka till en annan mottagare.
      • Väljer du att klicka i ringen framför "Delbetalning" kommer du få ett mejl från vår fakturapartner Arvato, där du ombeds att ansöka om ett delbetalningskonto.
      • Kontokortsbetalningar sker via DIBS
      • Har du ett presentkort kan du använda det för betalning genom att klicka på "Använd presentkort". Då kommer du till en sida där du fyller i ditt kortnummer och kod.
      • Ange eventuell kampanjkod genom att klicka på "Använd kampanjkod".
    • Slutför beställningen
      • Slutför din beställning genom att klicka på "bekräfta beställning".
    • Kvitto och orderbekräftelse
      • När du bekräftat köpet får du ett kvitto på skärmen. Skriv gärna ut kvittot eller notera ordernumret, för att kunna referera till det om du behöver kontakta oss. Du får också en orderbekräftelse till din angivna mailadress.