Hur loggar man in på hemsidan?

Kommentarer

• För att logga in på Mina sidor klickar du på länken Logga in högst upp på sidan, och fyller i användarnamn och lösenord.

Du kan också komma till inloggningssidan när du går till kassan eller försöker använda en funktion som kräver inloggning (t ex Recensera en bok). Om du varit inne på Mina sidor och sedan går till kassan kan du av säkerhetsskäl behöva logga in en gång till. Du ska då använda samma användarnamn och lösenord som tidigare.