Till senaste kommentaren

Instruktioner och direktlänkar för Adobe Digital edition och Adobe id.

Jag har köpt en engelsk nedladdningsbar bok och då behöver jag ett Adobe-ID. Hur skapar jag ett sådant?

Kommentarer

 • För att skapa ett Adobe-ID följer du nedan anvisningar.

  Klicka här för att skapa ett Adobe-ID.

  För att se ditt aktiva auktoriserade Adobe-ID eller Auktorisera din dator för första gången ber vi dig att följa instruktionen nedan.

  1. Ladda ned ADE här

  2. Starta ADE och klicka på "Help" i menyraden (se till att du befinner dig i biblioteksvyn)

  3. Klicka på "Authorize computer".

  4. Ange ditt Adobe-ID (mailadress/lösenord) eller skapa ett nytt Adobe-ID genom att klicka på länken "Create an Adobe-ID" i samma fönster.

  5. Första gången du laddar ner en Adobe-krypterad bok kommer en dialogruta upp med texten "Authorize Your Computer". Vid rubriken "eBook Vendor" ska det stå "Adobe-ID", fyll därefter i ditt Adobe-ID och lösenordet för det och klicka på "Authorize".

  6. Om du vill se en översikt på de e-böcker du har i Adobe Digital Editions, klicka på ikonen uppe till vänster med texten "Library". För att läsa en bok, dubbelklicka på omslaget så öppnas den.
  Viktig punkt för DRM-böcker:

  När du i Adobe Digital Editions för första gången öppnar en e-bok som är Adobe-krypterad, se till att datorn auktoriseras med ditt Adobe-ID. Om du väljer att auktorisera datorn utan Adobe-ID kommer du inte kunna ladda ner e-boken igen, inte i Adobe Digital Editions och inte heller någon annanstans.

  När du är inne på en bok och vill gå tillbaka till översikten för de e-böcker du har i Adobe Digital Editions, klicka på ikonen uppe till vänster med texten "Library". För att läsa en bok, dubbelklicka på omslaget så öppnas boken.


  Tillbaka till Bokus​​​
  Bokus Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.