Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hur skapar jag ett användarkonto för Bokus play?

Hur lägger jag upp ett konto?

Kommentarer

• Surfa till bokus.com, gå in på fliken Play i huvudmenyn och välj sedan vilken typ av abonnemang du vill prova.

Som ny kund är dina första 14 dagar kostnadsfria.

Ange sedan din e-post, ett lösenord samt ditt personnummer för att skapa ditt Play-konto. Fyll i kortuppgifter och sedan är du igång och kan börja lyssna!

Tillbaka till Bokus​​​
    Bokus Kundservice
  • Jag har redan ett användarkonto på Bokus, kan jag använda det?

Ja, om du har ett privatkonto skapat på bokus.com så kan du självklart använda det!
    Skulle du ha glömt ditt lösenord är det bara att återställa ditt lösenord på https://www.bokus.com/ .

Skapa eller logga in på ditt konto här.