Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur skapar jag ett användarkonto för Bokus play?

Hur lägger jag upp ett konto?

Kommentarer

  • Surfa till bokus.com, gå in på fliken Play i huvudmenyn och välj sedan vilken typ av abonnemang du vill prova.

    Som ny kund är dina första 14 dagar kostnadsfria.

    Ange sedan din e-post, ett lösenord samt ditt personnummer för att skapa ditt Play-konto. Fyll i kortuppgifter och sedan är du igång och kan börja lyssna!


    Tillbaka till Bokus​​​
    Bokus Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.