Kan jag ändra storlek på texten?

Jag ser inte så bra, kan jag öka storleken på texten?

Kommentarer

• När du läser en bok kan du se innehållsförteckning, du har möjlighet att snabbt bläddra framåt och bakåt i boken och även ändra textstorlek och ljusstyrka.

Du gör så här: När du har framme texten i en bok, tryck lite lätt mitt på skärmen så kommer ikoner fram högst upp till höger och vänster och även längst ner. När du trycker på ikonerna kan du göra önskade förändringar.