Kan jag ladda ner och lyssna på böcker offline?

Jag vill gärna lyssna då jag är i min sommarstuga, men där har jag ingen uppkoppling. Går det att lyssna på böckerna i offlineläge?

Kommentarer

• Ja det går bra!

Välj den bok du vill lyssna på och tryck sedan på de tre prickarna uppe i högra hörnet eller tryck och håll på bokens omslag för att öppna menyn. I menyn väljer du ”Spara offline”. Boken kommer att laddas ner och du kan lyssna utan uppkoppling.Din nedladdade bok finns kvar i 3 månader efter att du laddat ner den. Därefter måste du vara online för att kunna spela boken.

För att hantera eller radera dina nedladdade böcker väljer du ”Hantera” under fliken ”Din bokhylla”.