Kan jag spåra mitt paket?

Kan jag spåra mitt paket när det blivit skickat?

Kommentarer

• På Mina Sidor kan du som beställer via ditt användarkonto spåra och följa hur det går för din beställning. Väljer du att beställa via snabbkassan finns inte den kopplingen, men du få alltid en spårningslänk i leveransbeskedet som skickas till din e-postadress då din beställning är på väg.

Med hjälp av paketets försändelse-id kan du även spåra din beställning nedan direkt hos transportören:

• Postnord
      OBS! Om böckerna skickas med Postnord är de enbart spårbara från att de lämnat vårt lager och fram tills att de anländer vid Postnords sorteringsterminal. Tyvärr erbjuder inte Postnord spårbarhet hela vägen fram till brevlådan.
    • Schenker
    • Citymail