Kan vi vara fler som delar på ett abonnemang?

Kan jag och sambon ha ett abonnemang tillsammans?

Kommentarer

• Nej, Bokus Play-appen tillåter endast en användare per abonnemang i dagsläget.
    Finns det fler i hushållet som ska använda tjänsten går det däremot bra att skapa fler användarkonto.

Läs mer om hur du går tillväga här.

Tillbaka till Bokus​​​
    Bokus Kundservice
  • Hur många enheter kan jag använda?

Du kan vara inloggad på flera enheter samtidigt men du kan endast lyssna på en enhet i taget. När du loggar in på en enhet pausas alla andra enheter som är inloggade på samma konto.

Bokus Kundservice
  • Kan man skapa mer än ett Play konto?

Det finns inget hinder mot att skapa fler konton på samma personnummer. Det enda som händer är att man inte får någon ny 14 dagars provtid på de ytterligare konton man skapar. Sedan måste man också ha olika e-postadresser/användarnamn annars går det inte.