Kassan

Hur gör jag när jag kommer till kassan?

Kommentarer

• När du är klar med ditt val går du till kassan

1) Varukorg & 2) Leveranssätt
    * Registrera eventuell kampanjkod och/eller eventuellt presentkort (ett eller flera).
    * Välj leverans:
    Snabbfrakt tar 1-2 vardagar att nå dig från den dagen det skickats och kostar 25kr.
    Övrig frakt tar upp till 4 vardagar, kostar 19kr för beställningar upp till 159kr, och är fri vid beställningar över 159kr (läs mer om fraktalternativen här.)
    * Klicka i om du vill ha erbjudanden från oss

3) Slutför köp alternativ 1
    * Nu är du i Klarnas kassa.
    * Registrera e-postadress & postnummer under "Dina uppgifter", klicka på "Fortsätt"
    OBS! Den e-postadress du anger under "Dina uppgifter" är den adress till vilken din faktura från Klarna skickas

3) Slutför köp alternativ 2
    * Om du redan är registrerad hos Klarna, kontrollera att dina uppgifter stämmer. Den e-postadress du har angivit under "Dina uppgifter" är den till vilken fakturan skickas från Klarna
    * Välj betalsätt hos Klarna
    * Registrera eventuell avvikande leveransadress om du t ex vill skicka en present till någon annan. Klicka bara på "Ändra" i "Leverans" och fyll i önskade uppgifter.

Bekräftelse (skickas även till angiven e-postadress)