BankID

Bekräfta med BankID

Kommentarer

• Första gången du handlar hos oss krävs BankID för att bekräfta köp - detta för att minimera risken för bedrägerier.
    Denna inställning går dock att ändra; då kontaktar man Klarna på 08-120 120 10.

Bokus Kundservice
  • Om du vill använda Klarnas app för att administrera dina betalningar krävs BankID för inloggning; kontakta bank för att få hjälp med att ladda ner och installera BankID.