Köpa och skicka bok som gåva till någon annan

Jag skulle vilja beställa en bok och skicka den hem till en vän som fyller år. Är det möjligt att göra detta och skicka med en liten lapp där det står ”grattis”?

Kommentarer

• Om man vill beställa och skicka böcker inslagna med ett meddelande så väljer man detta i kassan. Längst till höger ser man en bild på inslagna paket, för att kunna välja vilka böcker som ska slås in så klickar man på "Välj paketinslagning"

Klicka i paketinslagning på de böcker som ska slås in. Fyll sedan i vad det ska stå på etiketten och tryck på spara för att komma tillbaka till kassan.