Köpa presentkort på Bokus

Våra presentkort finns i valörerna 100, 200, 300, 400 & 500 kr och kan skickas som e-post eller för egen utskrift.

De är giltiga i 1 år från inköpsdatum. Du kan även skriva en hälsning på max 100 tecken.

Tillbaka till Bokus
Bokus Kundservice Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Köpa presentkort på Bokus
    • För att köpa ett presentkort klickar du in via ”Köp ett presentkort” i vänsterkolumnen på vårt startsida eller går direkt till https://www.bokus.com/presentkort.

• När du är inne på sidan väljer du typ (e-post eller ”skriv ut”) och värde (100 – 500kr). Klicka på ”Fortsätt”.

• Gör eventuella förändringar av typ och/eller värde.
    • Fyll i mottagarens e-postadress och eventuell hälsning
    • Fyll i eventuellt leveransdatum och leveranstidpunkt framåt i tiden
    • Ange din egen e-postadress för att få en bekräftelse på köpet.
    • Om du vill förhandsgranska gör det här, annars gå vidare till betalning

Vid köp av presentkort hanteras betalningen av vår PCI-certifierade betalningsleverantör Nets. Läs mer här

Vid köp av presentkort skickas en kvittens till köparens angivna e-postadress:

Tillbaka till Bokus
    Bokus Kundservice
  • Har presentkortet inte kommit fram?

E-post: Om du har valt att skicka via e-post, vänligen kontakta vår kundservice så hjälper de dig.

Du kan även få hjälp med att ändra i mottagarens e-postadress om du kommer på att något är felstavat eller det helt enkelt är fel mottagaradress.

Skriv ut på egen skrivare:
    Klicka på länken ”Problem med utskrift?” på sidan https://www.bokus.com/presentkort.

Fyll i e-postadress och klicka på ”Skicka”, så får du en ny länk och instruktioner. Skulle det ändå misslyckas, vänligen kontakta vår kundservice.