Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Lagerstatus

Hur vet jag om boken är tillgänglig eller inte?
Bokus Kundservice Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Bevaka - Om en bok inte går att köpa just nu kan du klicka på "Bevaka" bredvid boken, så skickar vi ett mejl till dig så fort vi får information om att den finns tillgänglig igen.
  • Ej utkommen - Boken går inte att köpa än, men har ett planerat utgivningsdatum. Det går bra att bevaka boken för att bli påmind när den blir köp- eller förbokningsbar (se ovan).
  • Förboka - Du kan förboka böcker hos oss som ännu inte är utgivna. När du förbokar en bok genomförs köpet, även om leveransen ligger en bit fram i tiden.
  • Skickas inom - Vi har inte alla böcker i eget lager, utan beställer vissa titlar direkt från leverantör eller förlag i samband med din order. Hur lång tid det tar innan vi har möjlighet att skicka boken till dig står angivet som "skickas inom". Därefter tillkommer upp till 4 vardagar för leverans hem till dig.
  • Tillfälligt slut - Boken är tillfälligt slut hos förlag eller leverantör. Du kan då klicka på "Bevaka" intill boken, så meddelar vi dig när boken går att köpa.
  • Slutsåld - Om en bok visas som "Slutsåld" går den inte längre att köpa utan är definitivt slut hos både leverantör och förlag. Boken planeras inte att tryckas upp igen.

  Tillbaka till Bokus
  Bokus Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.