Läsa en e-bok i en chromebook

Man kan nu ladda ner Adobe digital edition som app på sin enhet och välja att öppna sin e-bok i programmet.

Detta styrs givetvis av vilken modell och uppdatering enheten har och vad som krävs av applikationen.
Läs igenom kraven för att kunna använda Adobe digital Editions bland tillgängliga appar i din enhet innan du genomför ett köp av en nedladdningsbar bok.

Vi har inte någon support för chromebook och behöver man hjälp med sin enhet så får vi hänvisa till deras support.