Lyssna klart provperioden ut?

Kan jag fortsätta lyssna hela provperioden även om jag har sagt upp mitt abonnemang?
Michaela Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Nej, om du väljer att avsluta abonnemanget så kommer du inte att kunna använda tjänsten mer. Väljer du att avsluta under provperioden väljer du att inte fortsätta med tjänsten och då avslutas allting automatiskt.

Vill du avsluta tjänsten kan du antingen logga in på mina sidor via www.bokus.com eller kontakta vår kundservice.

Kundservice finns här för dig alla vardagar mellan 08.00 - 20.00:
    Telefon: 010-741 98 00
    Mail: kundservice@bokus.com
    Bokus Kundservice
  • För att avsluta sitt abonnemang/provperiod måste du göra enligt nedan:

1. Logga in på mina sidor på www.bokus.com
    2. Gå till fliken Bokus play3. När du tryck på Bokus Play, finner du all information angående ditt abonnemang. För att avsluta trycker du på "Avsluta abonnemang".

4.Ditt abonnemang är nu avslutat. Om det har skett en debitering, kommer du kunna utnyttja tjänsten för den period som du betalt för.