Lyssna på nedladdad mp3 i egen spelare, inte i app (dvs inte i telefon)

Hej!
Om jag köper en nedladdningsbar mp3-bok - blir det då en fil som jag kan ladda ned till min dator och föra över filen till min mp3-spelare (som inte har internetuppkoppling) eller "duger" filen bara i en app för mobiltelefon?

Kommentarer

• Det stämmer, det krävs inte att du använder en applikation. Du laddar ner ljudboken till din dator, väljer sedan att zippa upp filen och kan därefter föra över filen/filerna till din mp3-spelare. Allt som ska krävas är att du zippar upp filen och att din mp3-spelare stödjer formatet som boken är i.