Misslyckad beställning, nu fungerar inte mitt presentkort?

Jag försökte lägga en beställning och lade in mitt presentkort men något blev fel och nu fungerar inte mitt presentkort, vad kan detta bero på?

Kommentarer

• Om du beställt via ett användarkonto så ligger presentkortet som ett tillgodohavande på ditt konto. Då dras summan av per automatik när du lägger en beställning. Däremot om du beställt via snabbkassan så får vi be dig kontakta Kundservice på 010 - 741 98 00.