Present

Present.
Hur gör jag när jag vill skicka en bok som present, d v s jag betalar men boken skicka till en annan adress än min egen.

Kommentarer

• Detta kan du välja när du fyllt i dina uppgifter och kommit fram till kassan. Längst ned i fältet "Min adress" klickar man på "Skicka till någon annan"

Då får man upp en ny sida där man får fylla i mottagarens uppgifter, när man tryckt på spara så hamnar skickas man tillbaka till kassan igen.