Presentkort Bokus Play

Hur fungerar presentkortet rent praktiskt?
Man köper presentkortet i Akademibokhandelns butiker och löser sedan in presentkortet på www.bokus.com/play/present genom att skapa ett nytt användarkonto eller använda ett befintligt om du har ett sedan tidigare.

Bokus Kundservice (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Vilka belopp kan man välja mellan på presentkortet?
    Du kan välja valfri valör upp till 5000 kr. Mer information finns i villkoren.

Bokus Kundservice
  • Kan jag förlänga giltighetstiden?
    Nej, du kan inte förlänga giltighetstiden. Presentkorten gäller i 24 månader. Efter tiden har passerat går det inte att utnyttja presentkortet längre.

Mer information finner du i villkoren.
    Bokus Kundservice
    (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll
  • Hur länge gäller presentkortet?
    Inlösen måste ske inom 24 månader från inköpsdatum (efter att du löst in presentkortet kan perioden förstås sträcka sig längre än 24 månader beroende på valör).

Läs mer om detta i våra villkor.
    Bokus Kundservice
    (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll
  • Vad händer om jag avslutar mitt abonnemang innan jag utnyttjat hela summan på presentkortet?

Då kan du inte starta abonnemanget igen med ditt presentkort. Summan på ditt presentkort är då borta och anses som utnyttjat.
    Bokus Kundservice
    (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll
  • Vad händer om jag byter abonnemangstyp under tiden jag har presentkortet som betalningsmetod?
    Det går bra att byta under tiden du har ditt presentkort som betalmetod, abonnemangstiden justeras då efter det val du gjort.

Väljer du att byta från Premium till bas, kommer abonnemanget kosta 79 kr i månaden istället för 139 och kan därför användas under en längre tid.
    Går du från Bas till Premium kommer abonnemanget kosta 139 kr istället för 79 kr och kommer då kunna användas en kortare period.

Hur lång tid abonnemanget räcker, beror på hur stor summa du har kvar på ditt presentkort.
    Bokus Kundservice
    (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll
  • Kan jag använda presentkortet på andra tjänster hos bokus?
    Du kan inte använda presentkortet för Bokusplay på andra tjänster än just Bokusplay.
    Bokus Kundservice
  • Kan man ha presentkortet på flera användarkonton samtidigt?
    Du kan inte använda presentkortet på flera olika användarkonto. Det gäller endast på ett konto.
    Bokus Kundservice
  • Kan jag se hur mycket saldo jag har kvar på mitt presentkort?
    Du som kund kan inte se detta själv. Du är däremot varmt välkomna att kontakta vår kundservice.

Du når dem på telefonnummer: 010-7419800 eller via E-post Kundservice@bokus.com.
    Kundservice har öppet mellan 08:00-20:00 Måndag-Fredag.

Däremot kan du se efter inlöst presentkort hur mycket abonnemangstid du har kvar.
    Detta kan du se via mina sidor på www.bokus.com eller i androidapplikationen.
    Bokus Kundservice
    (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll
  • Vad händer när mitt presentkort är slut?
    Är du en ny användare på Bokus Play kommer abonnemanget kommer avslutas automatiskt när pengarna på ditt presentkort är slut. Vill du fortsätta tjänsten efter att presentkortet är slut, är du välkommen att aktivera tjänsten igen genom att registrera ett kontokort på vår hemsida, www.bokus.com/play.

Har du redan ett Bokus Playkonto sedan tidigare och är en aktiv och befintlig kund fortsätter abonnemanget på samma sätt som innan presentkortet löstes in.
    Bokus Kundservice
    (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll
  • Ska man ha presentkort och kontokort aktiverat på sitt konto samtidigt?
    Är du en ny kund så löser du in ditt presentkort utan att ange ett kontokort. Ditt abonnemang avslutas automatiskt när saldot på presentkortet är slut.

Är du en befintlig playkund löser du in presentkortet och har ditt betalkort inlagt sedan tidigare så att ditt abonnemang kan fortsätta efter att saldot på ditt presentkort är slut.

Bokus Kundservice
  • Kan man köpa presentkort och få dem digitalt?
    Nej inte i dagsläget. Du kan just nu endast köpa presentkorten i en Akademibokhandel.

Se vilka butiker det finns här.
    Bokus Kundservice
  • Kan jag köpa ett presentkort och ge bort som present?
    Ja det går bra. Presentkorten köps i en Akademibokhandel. Presentkorten kan endast utnyttjas utav en användare.

Bokus Kundservice
    (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll
  • Kan jag lösa in mitt presentkort mot pengar?
    Nej, du kan inte lösa in presentkortet mot pengar. Presentkort är en värdehandling som ska utnyttjas på BokusPlay.
    Bokus Kundservice
  • Kan jag kombinera mitt presentkort med ett erbjudande/kampanj?
    I dagsläget går det inte att använda sitt presentkort med ny kampanj eller annat erbjudande. Du kan endast aktivera det enligt den vanliga provperioden på 14 dagar här. När provperioden på 14 dagar är över, kommer vi automatiskt börja debitera ditt presentkort. När ditt presentkort är slut på pengar, avslutas abonnemanget automatiskt och du är varmt välkommen att utnyttja erbjudandet du tidigare fått.

Är erbjudandet tidsbegränsat, går det bra att utnyttja det först innan du väljer att ersätta ditt kontokort till presentkort som betalmetod.