Betala med presentkort

Ett presentkort – elektroniskt via e-post eller för egen utskrift, eller fysiskt - kan användas för att betala köp i vår e-handel i 1 år från inköpsdatum.
Bokus Kundservice Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Betala med presentkort vid köp
    Registrering av presentkort som betalning för en beställning, görs i varukorgen, i steget före val av leveranssätt och innan köpet slutförs.

Klicka på ”Använd presentkort”.

Skriv sedan in den 16-siffriga presentkortskoden i rutan som kommer upp, och klicka på ”Spara”.

• Du kan använda flera presentkort vid samma köp. När du har registrerat den första koden, klicka på ”Spara”, sedan återigen på ”Använd presentkort”, ”Spara” osv.
    • Presentkortsbetalning går att kombinera med andra betalmetoder.
    • Om köpet understiger summan på presentkortet ligger resterande belopp kvar på presentkortet.
    • Om köpet överstiger summan på presentkortet, dras hela presentkortsbeloppet. Du kan alltså inte välja att dra endast en del av summan i dessa fall.
    • För eventuella saldofrågor eller andra frågor rörande presentkort, vänligen kontakta Bokus kundservice

Tillbaka till Bokus

Bokus Kundservice
  • Annullering/avbokning av beställning som är betald med presentkort

Om en slutförd och godkänd beställning som betalats med presentkort av någon anledning blir annullerad, läggs aktuellt belopp som ett tillgodohavande på användarkontot, vid köp i inloggat läge.

Vid köp via snabbkassan, vänligen kontakta kundservice som får överföra tillgodohavandet till ett användarkonto som du som kund ombeds att skapa.

Du kan se dina tillgodon på "Mina sidor" om du har ett användarkonto:

Tillbaka till Bokus
    Bokus Kundservice
  • Avbrutet köp/misslyckad beställning vid presentortsbetalning

Om en beställning misslyckas eller avbryts efter det att presentkortskoden är registrerad, men beställningen inte är slutförd än, ligger beloppet kvar på presentkortet

Tillbaka till Bokus
    Bokus Kundservice
  • Tomt eller oladdat presentkort?

Vänligen kontakta vår kundservice som hjälper till med att undersöka vad det kan bero på.