Betala med presentkort

Ett presentkort – elektroniskt via e-post eller för egen utskrift, eller fysiskt - kan användas för att betala köp i vår e-handel i 1 år från inköpsdatum.
Bokus Kundservice Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Betala med presentkort vid köp
    Registrering av presentkort som betalning för en beställning, görs i varukorgen, i steget före val av leveranssätt och innan köpet slutförs.

Klicka på ”Använd presentkort”.

Skriv sedan in den 16-siffriga presentkortskoden i rutan som kommer upp, och klicka på ”Spara”.

• Du kan använda flera presentkort vid samma köp. När du har registrerat den första koden, klicka på ”Spara”, sedan återigen på ”Använd presentkort”, ”Spara” osv.
    • Presentkortsbetalning går att kombinera med andra betalmetoder.
    • Om köpet understiger summan på presentkortet ligger resterande belopp kvar på presentkortet.
    • Om köpet överstiger summan på presentkortet, dras hela presentkortsbeloppet. Du kan alltså inte välja att dra endast en del av summan i dessa fall.
    • För eventuella saldofrågor eller andra frågor rörande presentkort, vänligen kontakta Bokus kundservice