Presentkortsbetalning & kampanjkod

Ett presentkort – elektroniskt via e-post eller för egen utskrift, eller fysiskt - kan användas för att betala köp i vår e-handel i ett år från inköpsdatum.

Har du en kampanjkod är även den tidsbegränsad och kan under angiven tid användas för att rabattera ditt köp

Tillbaka till Bokus
Bokus Kundservice Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Betala med presentkort vid köp
    Registrering av presentkort som betalning för en beställning görs i varukorgen, i steget före val av leveranssätt och innan köpet slutförs.

Klicka på ”Använd presentkort”:

Skriv sedan in den 16-siffriga presentkortskoden i rutan som kommer upp och klicka på "Spara":

• Du kan använda flera presentkort vid samma köp. När du har registrerat den första koden, klicka på ”Spara”, sedan återigen på ”Använd presentkort”  ”Spara” osv.
    • Presentkortsbetalning går att kombinera med andra betalmetoder.
    • Om köpet understiger summan på presentkortet ligger resterande belopp kvar på presentkortet.
    • Om köpet överstiger summan på presentkortet, dras hela presentkortsbeloppet. Du kan alltså inte välja att dra endast en del av summan i dessa fall.
    • För eventuella saldofrågor eller andra frågor rörande presentkort, vänligen kontakta Bokus kundservice

Tillbaka till Bokus

Bokus Kundservice
  • Använda kampanjkod vid köp
    Registrering av eventuell kampanjkod vid beställning görs i varukorgen, i steget före val av leveranssätt och innan köpet slutförs.

Klicka på "Använd kampanjkod"

Skriv sedan in kampanjkoden i rutan som kommer upp och klicka på spara. Skriv in koden exakt som den ser ut, och skilj på versala och gemena bokstäver.