Present/paketinslagning

Jag skulle vilja beställa en bok och skicka den hem till en vän som fyller år. Är det möjligt att göra detta och skicka med en liten lapp där det står ”grattis”?
Bokus Kundservice Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hur du skickar bok till annan mottagare, se här

Paketinslagning
    För att få boken/böckerna inslagna med ett meddelande väljer du även detta i kassan. Längst till höger ser du en bild på inslagna paket; för att kunna välja vilka böcker som ska slås in klickar du på "Välj paketinslagning"

Klicka i paketinslagning på de böcker som ska slås in. Fyll sedan i vad det ska stå på etiketten och tryck på spara för att komma tillbaka till kassan.