Hur använder jag kampanjkoder i Bokus Play?

Så här använder du kampanjkoder i Bokus Play.

1. Surfa in på www.bokus.com/play
2. Klicka på "Prova fritt i 14 dagar"3. Välj vilket abonnemang du vill testa på. Bas kostar 79 kr i månaden och där får du tillgång till att låsa upp en bok i månaden. Bas är till för dig som inte lyssnar/läser så många böcker i månaden. Premium kostar 139 kr i månaden och här kan du lyssna/läsa obegränsat med böcker.

4. Skriv in rabattkoden och tryck sedan spara. Välj sedan att logga in med ett befintligt bokuskonto eller skapa dig ett nytt.

5. Slutför registreringen genom att aktivera ditt kontokort. Anledningen till varför du måste aktivera ett kontokort även fast du har testperiod på 14 dagar, är för att vi automatiskt ska börja debitera abonnemanget efter att provperioden passerat.

6. Ladda ned applikationen via App store eller Google Playbutik. Logga in på ditt skapade Bokus Playkonto.

7. Börja lyssna eller läsa och njut!