Så fungerar ångerrätten

Som privatperson och enligt distansköplagen har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du har tagit emot din beställning.
Läs mer om våra avtalsvillkor.

Tillbaka till Bokus
Bokus Kundservice Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Undantag från ångerrätten
    Ångerrätten gäller inte ljud- och e-böcker som levereras digitalt, där konsumenten uttryckligen har samtyckt till leverans på detta sätt och gått med på att det inte finns någon ångerrätt.
    Ångerrätten gäller inte heller specialbeställda så kallade "Print-on-Demand"-böcker (POD) där boken trycks efter din beställning.
    Det framgår vid beställningstillfället om det är en "Print-on Demand"-bok.

Läs mer om hur du returnerar här

Har du ytterligare frågor kontakta gärna vår kundservice på kundservice@bokus.com