Vad behöver jag göra för att kunna ta del av rabatter och förmåner på Bokus och Akademibokhandeln?

Ditt Bokus Play-abonnemang ger dig automatiskt 5% rabatt på ordinarie priser samt fri frakt på Bokus oavsett värde. För att få tillgång till rabatter och förmåner på Akademibokhandeln loggar du in på Bokus Play Mina sidor och klickar på länken Aktivera mina förmåner hos Akademibokhandeln. Du kan även aktivera dina förmåner via mina sidor på Akademibokhandeln.se.

Dina förmåner som registrerad i Akademibokhandelns vänner samt Bokus Play är:

Alltid 5% rabatt på Bokus
Alltid 10% rabatt hos Akademibokhandeln
Alltid 30% rabatt på presentpapper och snören hos Akademibokhandeln
Alltid fri frakt online hos Bokus och Akademibokhandeln
Bokus Kundservice (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Här finner du bilder på hur du registrerar dig via Bokus.com

1. Logga in på Bokus.com, gå till fliken Bokus play.2: Välj att aktivera dina förmåner hos Akademibokhandlen.se.
    3: När det är aktiverat kommer det se ut på följande sätt, om du har samma E-post angiven på mina sidor hos Akademibokhandeln som du har på Bokus Play.

Bokus Kundservice
    (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll
  • Här är bilder på hur du aktiverar dina förmåner från Akademibokhandeln.se.

Rekommendation är att alltid gå in och aktivera Bokus play först via Bokus hemsida innan ni startar arkiveringen. Annars kan ni även starta tjänsten genom att gå via nedan uppgifter.

1. Logga in på mina sidor på Akademibokhandeln.se och tryck på banderollen för Bokus Play.

2. När du tryckt på banderollen kommer du slussas vidare till Bokus hemsida. Här kan du välja att aktivera ett abonnemang eller logga in på befintligt Bokuskonto.

3.När du valt att logga in med ditt befintliga konto eller skapa ett konto, så kommer du vidare till inloggningssidan.

När du loggat in enligt nedan kommer du automatisk blivit godkänd i aktiveringen för dina förmåner.

Bokus Kundservice
    (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll
  • Upplever du problem med aktiveringen, går det bra att kontakta Akademibokhandels kundservice så hjälper dem dig med aktiveringen.

Kundservicen har öppet måndag-fredag kl. 08:00-20:00 (Gäller helgfria vardagar)
    Telefon: 010-744 10 40
    E-post: kundservice@akademibokhandeln.se
    Bokus Kundservice
  • Gäller rabatterna på alla mina köp hos Akademibokhandeln och på Bokus?

På Akademibokhandeln gäller rabatterna på alla ordinarie priser. Dock gäller ej rabatten vid köp av Presentkort, studentprissatta böcker, Låna & Läs, beställningsvaror och frimärken. Rabatten kan ej heller kombineras med andra erbjudanden.

På Bokus gäller rabatten på ordinarie priser men ej på e-böcker, nedladdningsbara ljudböcker, Plus- och kampanjpriser. Rabatten kan ej heller kombineras med andra erbjudanden.
    Bokus Kundservice
  • Vad innebär det att vara medlem i Akademibokhandelns vänner?

Som medlem i Akademibokhandelns vänner får du vänpriser på utvalda titlar och olika typer av läsinspiration och boktips. Både på sådant du redan gillar, men också sådant du inte upptäckt. Du får inbjudningar till tävlingar, intressanta evenemang och författarträffar. Några gånger per år bjuder vi även in våra medlemmar till vändagar med extra bra priser på hela eller delar av sortimentet – bara för medlemmar.

För att läsa mer om vad det innebär att vara medlem hos Akademibokhandeln, kan du trycka här.
    Bokus Kundservice
  • Vad händer med mina rabatter och förmåner om jag avslutar Bokus Play?

Skulle du avsluta ditt Bokus Play-abonnemang förlorar du dina rabatter och förmåner efter att din förbetalda tid tagit slut.