Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Vad betyder tillfälligt slut?

Boken jag behöver till min kurs står som tillfälligt slut, vad betyder det och när kommer den in igen?

Kommentarer

  • Om en vara är markerad som "tillfälligt slut" så är den tillfälligt slut hos förlaget eller hos våra leverantörer men planeras att tryckas upp igen.

    Du kan bevaka boken genom att klicka på "bevaka".
    Du får då ett e-postmeddelande från oss när boken finns tillgänglig för beställning.

    Bokus Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy