Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Vad händer när provlyssningstiden är över?

Börjar abonnemanget automatiskt att rulla igång efter provlyssningsperioden gått ut?

Kommentarer

  • Efter att 30 minuter har gått stannas uppspelningen av boken. Du kan då välja att antingen låsa upp boken med din bokkredit och fortsätta lyssna eller registrera ett konto och fortsätta att lyssna som inloggad med provabonnemang.
    I ditt basabonnemang får du en bokkredit per månad.


    Tillbaka till Bokus​​​
    Bokus Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.