Vad har man för nytta av ett användarkonto?

Jag brukar beställa via snabbkassan, vad har man för nytta av ett användarkonto?

Kommentarer

• Det finns en hel del fördelar med att skapa och använda ett användarkonto.

Om du har ett sådant och alltid handlar i inloggat läge finns din personliga kundinformation och din orderhistorik tillgänglig på "Mina sidor".

Du kan också se om du har något tillgodo kopplat till ditt konto.

Du ser dina köp av e-böcker i din digitala bokhylla och du ser också vilket Bokus Play-abonnemang du har.

Här finns sammanställningen av de böcker du bevakar eller har sparat som favoriter, och du hittar också information om vilka Nyhetsbrev du prenumererar på, .