Vad har man för nytta av ett användarkonto?

Jag brukar beställa via snabbkassan, vad har man för nytta av ett användarkonto?

Kommentarer

• Om du har ett användarkonto så finns din personliga kundinformation och de tjänster som kräver att du är inloggad, såsom dina beställningar, orderhistorik, fakturor och tillgodon samlat. Du kan se de böcker du bevakar eller har sparat som favoriter. Du ser också vilka Nyhetsbrev du prenumererar på.