Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Varför fungerar inte dito.se

Varför kommer jag inte in på dito.se?

Kommentarer

  • Tillbaka till BokusDito har flyttat in på Bokus!

    Vi har stängt ner dito.se och hänvisar därför alla kunder till Bokus.com. För att övergången ska bli så enkel som möjligt för dig, fungerar din tidigare inloggning från dito också på Bokus. Du behöver inte skapa något nytt konto, böckerna hamnar som vanligt i ditt bibliotek i appen och numera på Mina sidor hos Bokus.

    Fler fördelar med att handla digitala böcker på Bokus:

    • Mobilanpassad sajt och nyhetsbrev
    • Enklare köp
    • Förbättrad sökfunktion
    • Alla format samlat på ett ställe
    • Mer information om böckerna
    Varmt välkommen som digital kund på Bokus!


    Tillbaka till Bokus​​​


    Bokus Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.